Skip to main content

Grup Veneratus

DO reconegudes

Qualitat & Grup Veneratus

Veneratus és el fruit de la insistència de dos amics amb esperit emprenedor que fa molt temps que parlaven entre ells del fet que en el ram dels productes de proximitat, de qualitat i de la terra, hi havia al mercat una gran varietat, però que adaptar-la als gustos de cadascú tenia la seva dificultat.

Sobre nosaltres

Gerard (1981, Barcelona)

Director comercial. El seu esperit emprenedor i la seva alta capacitat, caràcter, àmplia experiència i voluntat d’esforç han fet possible aquest preciós projecte anomenat VENERATUS, de la mà també del seu pare, gran coneixedor del món dels ibèrics.

Marc (1971, Barcelona)

Director financer. Des de ben jove, el seu gust per la gastronomia i el camp vitivinícola, juntament amb la seva professionalitat han aportat la base del que ara és VENERATUS, un projecte comú amb fruits més que palpables.

Del país

Veneratus és una empresa que pertany al sector de l’alimentació, el comerç i la distribució d’embotits i productes d’alta qualitat i artesans, i el proveïment dins del sector de l’hostaleria i la restauració.

Procedència

Vam néixer amb l’esperit, sempre, d’oferir producte de proximitat i de molt alta qualitat. I ens hem dedicat, des del primer moment, al proveïment adreçat a xarcuteries i empreses del món de l’hostaleria i la restauració d’arreu del territori català.

Denominació d’origen

Per això, el nostre catàleg inclou productes de qualitat i únics, seleccionats un per un i amb tota la cura que es mereix el client, però també qui elabora el producte. Per assolir el nosre objectiu principal, treballem amb experts en la matèria de la gastronomia, fet que assegura que el procés, des del principi i fins al final, passi per les millors mans.

Per què marquem diferència?

El nostre producte no busca ser un més dels que hi ha al mercat. Volem ser exclusius en tot el que oferim i per això la nostra passió i obsessió és que cada producte estigui concebut i elaborat a partir d’una premissa: la qualitat del producte i el gust del client. És gairebé un producte personalitzat. Per això marquem la diferència

Què oferim?

Productes gastronòmics d’alta qualitat i de proximitat:

– embotits
– pernils i productes ibèrics
– embotits artesans
– embotits cuits procedents de la comarca d’Osona
– formatges artesans de la vall de Camprodon
– vins i cava del Penedès

Del país

01. Marca

Arran d’això van crear la marca VENERATUS, que té per objectiu disposar dels productes del país, de gran qualitat i de preu assequible a l’abast de tothom. Des de fa alguns anys van començar a invertir en el ram del cava i del vi, fet que requereix d’una llarga estada a la cava i al celler perquè doni com a resultat un producte de qualitat.

Procedència

02. Cava

Pel que fa al cava, la procedència és del Penedès, que és la comarca per excel·lència per a la seva producció. El vi és d’algunes varietats de DO Penedès tot i que amb el pas del temps s’aniran ampliant a altres denominacions d’origen.

Denominació d’origen

03. Oli

L’oli que oferim és d’una Denominació d’Origen més potent, DO Siurana, basat en una única varietat d’olives arbequines. Tenim, doncs, el producte de més qualitat al mercat.

Continua explorant

Home

Descobreix nous sabors

Contacte